Senterleder på Kick da hun fikk vite om smittet som hadde vært på time hos dem: – Man blir jo litt stresset med det samme

Tonje Fjeldstad, eier og senterleder på Kick, forteller hvordan de reagerte da det kom fram at personen som fikk påvist koronaviruset tirsdag i Senja kommune trente på Kick lørdag.

HOLDER ÅPENT: Tonje Fjeldstad ved Kick Finnsnes sier at Kick på Finnsnes kommer til å holde åpent som vanlig etter at en smittet trente hos dem lørdag, men at de har løpende kontakt med smittevernoverlegen.   Foto: Endre Myrdal Olsen

nyheter

– Det er klart at man ble litt stresset med det samme, men da vi fikk summet oss litt, innså vi jo at dette kan skje med den beste, og overalt. Vi fikk pratet med smittevernoverlegen i kommunen, og har fortløpende kontakt med han, sier hun.

Personen som er smittet skal ha vært med på en gruppetime på Kick lørdag, og derfor bes folk som har vært på senteret mellom kl. 17 og 18 å være ekstra oppmerksomme på symptomer, samt å ha lav terskel for testing.