Informerte om smittesituasjonen i Senja etter utbruddet tirsdag:

– De neste dagene blir helt avgjørende

Onsdag ble det avholdt pressekonferanse der kommunen ønsket å informere om smittesituasjonen i Senja etter utbruddet som ble gjort kjent sent tirsdag. De kunne fortelle at prøvene til de i husstanden til de to smittede var negative.

PRESSEKONFERANSE: Onsdag ble det avholdt pressekonferanse i Senja kommune for å informere om smittesituasjonen i kommunen. T.v. kommuneoverlege i Senja og Sørreisa Aslak Hovda Lien, Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen og kommunalsjef oppvekst og kultur Rune Hoholm.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Tirsdag kveld ble det gjort kjent at to nye smittetilfeller ble påvist i Senja kommune. Den ene smittede er elev på 2. klassetrinn ved Silsand barneskole, avdeling Småslettan, mens den andre har et husstandsmedlem som er elev på Trollvik skole. Det førte til at begge skolene, hele Silsand barneskole, samt avd. Småslettan og Trollvik skole, onsdag ble stengt.

Pressekonferanse

Onsdag ettermiddag holdt Senja kommune en pressekonferanse for å informere om den nåværende situasjonen.