Midt-Troms-bedrifter med storeslem under fylkesmesterskap

Tirsdag ble det avgjort hvem som skulle stikke avgårde med de forskjellige prisene som ble utdelt på årets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Troms. Det viste seg at Senja videregående skole, avdeling Gibostad, skulle få mye å juble for.

FESTSTEMNING: Det var mye konfetti som ble brukt tirsdag under det digitale fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Troms. Her er June Pettersen.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

I en pressemelding skriver Ildri Jørgensen, prosjektleder for Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark, at Midt-Troms i år også viser muskler og imponerer juryen i flere tunge kategorier. Totalt åtte priser går til Midt-Troms ved Senja VGS, avdeling Gibostad. Av disse er fem av dem førsteplasser, og tre av dem NM-billetter. Det betyr at Midt-Troms ved Senja VGS, avdeling Gibostad, skal delta i Norgesmesterkskapet for ungdomsbedrifter i april 2021, skriver hun.

Fylkesmesterskapet ble avhold digitalt på grunn av smittesituasjonen, og 15 priser blant totalt 30 bedrifter skulle deles ut. Her er oversikten over hvilke priser ungdomsbedriftene fra Midt-Troms tok: