Han blir butikksjef for den nye herreavdelinga til Feel Good Store: – Jeg er superklar

Fredrik Hellum er navnet på personen som blir butikksjef for den nye herreavdelinga hos Feel Good Store på Finnsnes. Hellum, som er fra Silsand, og nå bor i Sørreisa, er klar for å ta fatt på oppgaven.

ANSETTER NY BUTIKKSJEF: Britt Harland ansetter Fredrik Hellum som butikksjef for den nye herreavdelinga hun satser på, med oppstart 1. september.   Foto: Privat

nyheter

– Jeg er superklar. Det er et veldig spennende prosjekt. Avdelinga blir et fint tilskudd til utvalget av herreklær på Finnsnes, mener han.

Hellum kommer fra stillingen som salgsleder på teleavdelingen hos Elkjøp, men før det har han mange år med erfaring fra klesbransjen. Først som assisterende butikksjef hos Jack & Jones, senere som butikksjef og deretter avdelingsleder hos Bertoni i Tromsø. Men interessen for mote og kvalitetsklær har ikke nødvendigvis alltid vært der.