Overrasket over mangelfullt smittevern på Hurtigbåten - slik svarer fylkestrafikken

Fredag ble Erika Toth overrasket over mangelen på smittevern på hurtigbåten. Daglig leder i Troms fylkestrafikk derimot, er overrasket over at passasjerer ikke tar mer ansvar for godt smittevern selv.

EGET ANSVAR: Det er frivillig å registrere navn og nummer når man reiser med Hurtigbåten. Erika Toth mener det ikke er godt nok.   Foto: ITROMSØ

nyheter

Den ungarske fiolinisten Erika Toth jobber til daglig som landsdelsmusiker for Kultur i Troms, og med det følger en del reisevirksomhet.

Selv om hun har holdt mindre konserter det siste året enn tidligere, har det med smitteverntiltak som god avstand mellom fastmonterte seter, Antibac og nøye registrering av navn og telefonnummer til publikummere til stede vært mulig å spille litt for folk allikevel.