Nå blir Målselv endelig Høgtun-eiere

Målselv kommune er enig med Troms og Finnmark fylkeskommune. Nå overtar kommunen byggene etter Høgtun videregående skole, og fylkeskommunen får 4,2 millioner kroner.

FORNØYD: Ordfører Bengt Magne Luneng og prosjektleder Janne Solheim Langnes er glad for at Målselv kommune nå endelig blir eiere av de tidligere skolelokalene på Høgtun. Kommunen kjøper eiendommen fra Troms og Finnmark fylkeskommune for 4,2 millioner kroner.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

– Vi er kjempefornøyd, og vi ønsker nå å komme i gang så raskt som mulig med å skape aktivitet i byggene, sier ordfører Bengt Magne Luneng.

I boks

Det var på en pressekonferanse onsdag at det ble kjent at kjøpet er i boks. Det skjedde i forlengelsen av at fylkeskommunen la eiendommen ut for salg på det åpne markedet, og tirsdag ettermiddag ble det klart at kommunen vant budrunden mot en privat aktør som også ønsket å sikre seg bygget.