Hermann (23) kræsjet inn i plogfeste som lå skjult i veibanen:

– Hadde ikke sjans til å svinge unna

Hermann (23) var på vei til jobb for å ta nattevakten sin, da det plutselig smalt under bilen. – Det var bare såvidt jeg klarte å holde meg på veien, sier han.

FESTE TIL PLOG: Hermann mente med flere at gjenstanden kunne være et feste til en plog. Det var altså denne Hermann kræsjet inn i søndag kveld.   Foto: Privat

nyheter

Litt før ti søndag kveld, kjørte Hermann Kværnstuen Hartvigsen avgårde for å jobbe nattevakt i hjemmetjenesten i Bardu. Da han nådde Brannvollkrysset ved Setermoen, fikk han seg imidlertid en uønsket overraskelse. Han forteller om den dramatiske hendelsen.

– Plutselig hører jeg et smell under bilen, og bilen gjør et hopp. Den begynner å gå sidelengs og alle veier, men jeg klarer akkurat å holde meg på veien. Den stopper like etter krysset på tur opp bakken, og jeg puster lettet ut, sier han og fortsetter.