Kafè Pluss har åpnet dørene igjen

Etter at Kafè Pluss i mange måneder har hatt dørene stengt for sine trofaste brukere, åpnet kafeen dørene i forrige uke. Maksimum seks gjester kan inntil videre være inne samtidig.

ÅPEN KAFE IGJEN: Nina Rolfsmann og resten av betjeningen kan igjen ønske brukerne av Kafè Pluss velkommen, dog i begrenset antall foreløpig.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Kafeen, som har vært et fast møtested for folk som blant annet sliter med rusproblemer, har i mange måneder hatt dørene stengt, forteller Nina Rolfsmann som nå er daglig leder ved Kafè Pluss i kjelleretasjen i Finnsnes kirke.

– Da kafeen ble stengt i mars i fjor startet vi opp med utkjøring av varer til brukerne våre, matvarer som vi fikk fra matbutikkene på Finnsnes. For å få gode rutiner på det måtte vi sørge for at vi hadde mobilnumre og adresse på brukerne våre, og vi la rutiner der vi ringte opp hver og en og spurte om de ville ha utkjørt matpakker. Slik har det nå gått i mange måneder, samtidig som de som ønsket det også kunne møte opp utenfor kàfèen her og ta en kopp kaffe med en matbit som vi serverte ute.