Basecamp Nord i Målselv Fjellandsby med et høyst uvanlig overnattingtilbud

Her kan du campe vinterstid — innendørs

Er du på jakt etter en annerledes måte å overnatte på? Da kan en eller flere netter hos Basecamp Nord i Målselv Fjellandsby være tingen.

INNENDØRS: Overnatter du her slipper du myggen om sommeren, og kulden om vinteren.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

For der det gamle toget i det som før var Blånisselandet rullet av gårde, er det nå satt opp en rekke telt, lavvoer og også campingvogner som man kan overnatte i. Tanken bak er at gjestene her kan oppleve overnatting på en helt ny måte. Bak dette originale konseptet står Basecamp Nord anført av eier og daglig leder Reidun Traasdahl Nilsen. Og det nye helt spesielle overnattingstibudet er allerede oppe og går. Det er eiendomsselskapet Mauken Utvikling som eier dette bygget. Det leies ut til Rundhaug gjestegård som i sin tur igjen har en samdrift med Basecamp Nord.

TAR IMOT GJESTER: Fra venstre ser vi vertskapet Arthus Ytrciak og Anastazia Haiduk, samt markedssjefen Karianne Drage.  Foto: Stein Wilhelmsen

Gjestene camper innendørs

Blånisselandet ble bygd i 2008, og i dag er det meste av det som var inne i bygget fjernet. Likevel er enda mye av selve innredningen som den var, og danner nå en fin ramme for den virksomheten som Basecamp Nord skal satse på.