Silje danket ut 76 søkere — fikk jobb i Salmar

Salmar har opplevd en formidabel søkermasse til stillingene de har lyst ut så langt til den nye InnovaNor-fabrikken på Klubben. 76 søknader kom inn til stillingen som HR-rådgiver. Best av dem alle var søknaden fra Silje Haugan.

OVERVELDENDE: InnovaNor og Salmar har opplevd en overveldende søkermasse til stillingene de har lyst ut. På fem stilinger har de fått 660 søknader.  Foto: Privat

nyheter

1. april begynner Silje Haugan i ny jobb. Da går hun fra stillingen i Jobzone på Finnsnes, til Salmars nye anlegg på Klubben. En jobb hun forteller at hun er beæret over å få.

– Det var egentlig litt uventa og jeg brukte flere dager på å ta det inn over meg. Jeg visste jo at det var mange søkere og mange med bred kompetanse. Jeg håpet å komme meg til intervju og så viste det seg at jeg dekket stort sett alle områdene de søkte etter. Det er en viktig jobb, spesielt i oppstarten av en ny fabrikk. Med alt det man har ansvar for, så følte jeg meg egentlig ganske beæret, forteller hun.