Striden om musikkutstyret i Lavangen: Kommunedirektøren avviser kravet

Kommunedirektør Erling Hanssen i Lavangen kommune mener Reidar Røkenes ikke har grunnlag for noe krav til kommunen. – Jeg bestrider på det sterkeste det Hanssen skriver, svarer Røkenes.

BESTRIDER: Reidar Røkenes bestrider på det sterkeste det kommunedirektør Erling Hanssen skriver.  Foto: Ulf Antonsen

nyheter

28. januar 2021, sendte Røkenes et krav på for leie/bruk av diverse musikkutstyr som han mener kommunen ulovlig har inndratt fra han. I avslaget fra kommunedirektør Erling Hanssen kommer det fram at Lavangen kommune totalt har bevilget 488.438 kroner i tilskudd fra næringsfondet til etablering av Lauvanger Mikrobryggeri AS og Lavangen scene.

– Brudd på forutsetningene

Hanssen skriver videre at det var en forutsetning for tilskudd fra næringsfondet at blant annet midlene skulle benyttes til verdiskapning og aktiviteter i kommunen innenfor en periode på fem år fra de respektive tildelingsdatoene, blant annet i samarbeid med ungdomsrådet.