Målselv vil vurdere nærmere veivalget for turistsamarbeid

Regional tilknytning eller størrelse og erfaring. Det er blant faktorene det står mellom når Målselv kommune skal velge destinasjonsselskap.

VEIVALG: Målselv kommune har så langt ikke bestemt seg for hvilket destinasjonsselskap de skal knytte seg til. Valget står hovedsakelig mellom Visit Tromsø og Visit Senja.   Foto: Foto: Berit Keilen,Scanpix / Visit Senja / Visit Tromsø. Montasje: Amund Granberg Hansen

nyheter

Egentlig skulle valget vært tatt i kommunestyret 10. februar. Innstillingen fra formannskapet var å gå for Visit Tromsø, men etter debatt i kommunestyret ble saken sendt tilbake til rådmannen.

– Flere partier ga uttrykk for at det er naturlig for kommunen å knytte seg til destinasjonsselskapet som ligger i Midt-Troms-regionen. Derfor er saken sendt tilbake for å få mer informasjon, og da spesielt om Visit Senja, forteller ordfører Bengt-Magne Luneng (Sp).