Wilhelmsen etter E8-møte med Hareide: – Viser at han bryr seg

Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen er glad for at samferdselsdepartementet viser en vilje til å få til en løsning på E8 mot Nordkjosbotn.

MØTE: Torsdag var Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen i møte med Gunda Johansen, ordfører i Balsfjord kommune, og samferdselsminister Knut Arild Hareide, for å diskutere sikkerhetstiltak på E8 mot Nordkjosbotn.   Foto: Rune Stoltz Bertinussen

nyheter

(iTromsø) Etter dødsulykken sør i Lavangsdalen søndag kveld har det blitt debatt om midtdeler på E8 skal forlenges til Nordkjosbotn.

Både brannvesenet, ordfører Gunnar Wilhelmsen og høyrepolitiker Erlend Svardal Bøe er klare på at de ønsker midtdeler på strekningen, mens Statens vegvesen mener det må vurderes opp mot øvrige trafikksikkerhetstiltak.