Pensjonister kan ha tapt sparepengene — direktøren utvandret til skatteparadis

50 personer i nord krever 60 millioner kroner fra selskapet Kbr Capital, men pengene er borte, ifølge bostyrer.

SAKSØKT: Norgesmestrene i tennis Christian Ruud (til venstre) og Per-Erik Viking Karlsson (i midten) startet opp selskapet Kbr Capital sammen med tennis-vennen Ola Bentzen. Nå er de tre saksøkt av en gruppe investorer som frykter et tap på 60 millioner kroner. Karlsson har utvandret til skatteparadiset Zug i Sveits (nederst til venstre). Han tilbød en lukrativ "investeringsmulighet (bildet i midten). Investorenes advokat Carl Christiansen (nederst til høyre) mener hans klient er holdt for narr.  

nyheter

(iTromsø) Tre tenniskamerater, en "viking" og et skatteparadis er noen av ingrediensene i saken der mange eldre, småsparere og investorer kan ha tapt over 60 millioner kroner.

De fleste som investerte penger er fra Tromsø, men også personer fra Storslett, Balsfjord, Narvik, Lofoten og Vesterålen, Oslo, Bergen og utlandet har meldt inn tap til konkursboet. Avisa Nordlys var først ute med å omtale denne saken.