Er sterkt bekymret for fiskeri -og sjømatnæringen — ber om ministermøte

Fylkesråd for næring og miljø, Karin Eriksen (Sp), er sterkt bekymret for effektene reiserestriksjoner får for fiskeri- og sjømatnæringen i fylket.

FYLKESRÅD: Fylkesråd for næring og miljø, Karin Eriksen (Sp).   Foto: Troms og Finnmark Fylkeskommune

nyheter

Det gikk fredag 29. januar ut en anmodning om et møte med fiskeriministeren og næringsministeren for å drøfte alvoret i situasjonen for en av landets aller viktigste næringer. Det melder Troms og Finnmark Fylkeskommune i en pressemelding.

– Jeg er bekymret for situasjonen til næringslivet i fylket etter innføring av restriktive tiltak, som gjør det svært utfordrende for sjømatnæringen i store deler av regionen å avvikle årets vintersesong, uttaler fylkesråd for næring og miljø, Karin Eriksen.