Kampen om psykiatritilbudet på Sjøvegan:

Styreleder i UNN: – Et faglig bedre tilbud

Lite tyder på at styreleder Roald Linaker i UNN gir etter for lokale sterke reaksjoner på at psykiatriklinikken på Sjøvegan flyttes til Narvik. – Vi ser på dette som nødvendige prosesser, sier han.

BÆREKRAFT: Styreleder i UNN, Roald Linaker uttaler seg om nedleggelse av Sjøvegan-klinikken. – Vi ser på dette som nødvendige prosesser for å få et mer bærekraftig tilbud i flere kommuner enn i dag, og et bedre tilbud når sykehuset står ferdig, sier han.   Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Det er ikke unaturlig at det har kommet reaksjoner i denne saken. Det er også noe vi skal ha stor respekt for, innleder styreleder i UNN, Roald Linaker.

– Vi ser på dette som nødvendige prosesser for å få et mer bærekraftig tilbud i flere kommuner enn i dag, og et bedre tilbud når sykehuset står ferdig. Det skal bygges opp en betydelig kompetansebase i Narvik, fortsetter han.