Spurte etter jobb på Facebook — nedringt av fiskemottak

Bodøværing Tom Karoliussen (52) var steike lei av å gå arbeidsledig. På Facebook tilbød han seg å jobbe på fiskemottak, og kan nå velge og vrake blant fiskemottak i Lofoten og Vesterålen.

JOBBSØKNAD: Tom Karoliussen søkte etter jobb på fiskemottak via Facebook. Nå vasser han i tilbud.   Foto: PRIVAT

nyheter

"Hei! Jeg heter Tom og er født og oppvokst i Bodø. Jeg jobber på Hurtigruten, men er for tiden permittert sammen med mange andre. Jeg har sløyet fisk siden jeg var 5–6 år og er ikke redd for å ta i ett tak. Er vant til å jobbe 11–12 timer i døgnet, 22–23 dager i strekk. Jeg snakker norsk, engelsk og tysk, er stort sett i godt humør og står på der det kreves. Så hvis noen i Lofoten/Vesterålen har bruk for en arbeidsvillig bodøværing som holder på å kjede sæ i hjel, og som har lyst til å jobbe, så er det bare å ta kontakt!"

Slik lød meldingen Karoliussen la ut på Facebook fredag morgen. Deretter har telefonen glødet.