Pipebrann på Finnsnes i natt: – Naboer lurte på om det var normalt at så mye røyk kom ut

Like ved Domus på Finnsnes, i Nyvenget, oppstod det en pipebrann i natt. Erik Jensen, overbrannmester i lederberedskap i Senja kommune, fortalte om hendelsen. 

BRANN: Her skjedde utrykningen, på Finnsnes ikke langt unna Domus.   Foto: Tipser

nyheter

– Vi ble oppringt av noen naboer som lurte på om det var normalt å se så mye røyk komme ut fra en pipe. Vi rykket ut omtrent ti på halv tolv. Jeg var først på stedet, men så bare glør. Da resten av brannvesenet kom fikk vi kontroll over hele situasjonen.

– Vi sendte én brannmann opp på taket for å ta hånd om pipa og koste den, mens en annen gikk inn i huset med varmesøkende kamera. Kameraet viste 23 grader, så det var ikke de store temperaturene forteller han.