Neumann på Finnsnes alene hadde en vekst på 40 prosent:

Koronaåret ble et knallår for byggevarekjedene

2020 har vært et år sterkt preget av koronapandemien. For mange næringer har det gitt store inntektstap, men i byggevarebransjen ble historien en helt annen.

STERK VEKST: Varehussjef hos Neumann, Stein Ole Kampevoll, forteller at året 2020 har vært meget innholdsrikt for dem, med god omsetning og nye lokaler. Her sammen med Nils Harald Thorbjørnsen.   Foto: Trygve Grønning

nyheter

Stein Ole Kampevoll, varehussjef hos Neumann på Finnsnes, forteller om deres 2020.

– Først og fremst har det vært et veldig spennende og innholdsrikt år. Vi har flyttet inn i nye lokaler, og har økt arealet i butikken fra 200 kvadratmeter til 700, og på lageret fra 1.000 kvadratmeter til 2.300, forteller han og fortsetter.