Frykter kuttene i Senja: – Folk makter ikke å stå i disse jobbene. Det er umenneskelig.

Det er knyttet stor bekymring til de foreslåtte stillingskuttene i helse- og omsorgstjenesten i Senja kommune.

helse og omsorg: Flere stillinger innenfor helse og omsorg i Senja kan bli fjernet. Hovedtillitsvalgt i Norsk sykepleierforbund i Senja, Torhild Isaksen, sier at de er avhengig av gode ledere med tid til å lede og utvikle faget. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB 

nyheter

Onsdag skrev Folkebladet om at Senja kommune må fjerne 35 administrative stillinger innen utgangen av mars. I forslaget som nå er på høring er mange av stillingene som berøres innen helse- og omsorgstjenesten.

Torhild Isaksen er hovedtillitsvalgt for medlemmene av Norsk sykepleierforbund i Senja kommune. Hun anslår at 90 prosent av lederne innenfor helse i kommunen er hennes medlemmer.