147 uten strøm fredag morgen

147 husstander er uten strøm i Salangen fredag morgen.
nyheter

- Status akkurat nå, i tidligere TK Nett-område, er 147 kunder uten strøm. Dette gjelder det samme området i Salangen, mot Dyrøysundet og Brøstadbotn som var uten strøm også ved midnatt., opplyser beredskapsleder i Arva AS Per-Magne Johansen klokken 06.30 fredag morgen.

Ellers har natten forløpt rolig uten mange hendelser i strømnettet. Dyrøya, som torsdag var mange timer uten strøm, fikk strømmen tilbake sent torsdag kveld.

- Det er fortsatt sterk vind i området, og den sterke vinden gjør feilretting bortimot umulig. Gjennom natten har montørene derfor kun utført koplingsarbeid i nettet. Forberedelser til feilsøk og feilretting igangsettes fredag morgen men arbeidet starter først når forholdene tilsier at det er forsvarlig., opplyser Johansen videre.

Har du bilde eller video av uværet? Klikk her for å sende inn og dele med leserne