Utlyst toppstilling i Bardu kommune:

Syv vil bli kommunedirektør

Med syv søkere igjen på lista mener ordfører Toralf Heimdal (Sp) at de har et godt grunnlag for å finne en ny kommunedirektør i Bardu.

SNART AVKLART: Til uka skal andre runde av intervjuene gjennomføres. Ordfører Toralf Heimdal (til venstre) sier at kommunen skal være ferdig med ansettelsesprosessen i løpet av januar. Foto: Privat  Foto: Privat

nyheter

Fristen for å søke toppjobben i Bardu kommune gikk ut 11. januar. Dette er andre gang den ledige jobben er utlyst etter at Håvard Gangsås i fjor høst takket av som rådmann.

Personlige lederegenskaper

– Etter andre gangs utlysning synes jeg vi har ei veldig bra liste med søkere. Vi regner med at vi finner aktuelle kandidater til jobben blant disse, vi har absolutt nok av søkere å velge i, sier ordfører Toralf Heimdal (Sp).