Jubler for forslag om nye regler: - Det er på tide å sette barna først

Daglig leder i aktivitetslandet Auroras Hall, Lise Hansen-Andersen, jubler for forslag om innstramming av regler på politiattest.

FORNØYD: Daglig leder av Auroras Hall, Lise Hansen-Andersen, er fornøyd med at det nå skal utredes om det bør være krav å fremvise politiattest i private bedrifter, der man er i kontakt med barn.   Foto: Foto: Auroras Hall

nyheter

I forrige uke opplyste Barne- og familieminister Kjell Inge Ropstad (KrF) at det nå skal utredes om det skal være krav å fremvise politiattest i private bedrifter, der man er i kontakt med barn. Det synes daglig leder av Auroras Hall, Lise Hansen-Andersen, er gode nyheter.

– Besøkende skal være trygge på alle ansatte som møter de unge på aktivitetslandet, uten å tenke på at noen kan ha andre intensjoner. Det er på tide å sette barna først, og dette tar vi veldig alvorlig. Med en innstramning av reglene for politiattest, vil vi kunne sørge for at de som jobber hos oss også er voksne man kan stole på, sier Hansen-Andersen.