Ap kan miste opptil 17 mandater: − En skikkelig drittmåling

Fortsetter krisemålingene for Arbeiderpartiet, vil partiet kunne miste en tredjedel av plassene på Stortinget. Blant representantene som står i fare for å ryke, er tidligere Målselv-ordfører Nils-Ole Foshaug.

PÅ USIKRE PLASSER: Stortingsrepresentantene Åsmund Aukrust, Nils-Ole Foshaug (vara), Stein Erik Lauvås og Lene Vågslid kan miste sine plasser i Stortinget, om de dystre målingene fortsetter for Arbeiderpartiet.  Foto: VG/NTB

nyheter

– Vi må innse at meningsmålingene de siste ukene ikke har vært slik vi vil, sier stortingsrepresentant for valgkretsen Østfold, Stein Erik Lauvås (Ap).

Lauvås’ plass på Stortinget er blant de som er truet – skulle Arbeiderpartiet få så liten oppslutning som det kan se ut som på de siste meningsmålingene.