Politiet mistenker at tyveri av båtmotorer var planlagt og organisert

Politiet har mistanke om at tyveriet av fem båtmotorer i Dyrøy var planlagt og organisert.

FINNLANDSNESET: Det var her på Finnlandsneset tyveriet skjedde. Båtene sto på land da motorene ble stjålet.   Foto: Morten Dokka

nyheter

De fem båtmorene var alle av typen Honda BF 80. Nypris på motorene er ifølge Marinaen Båt og Fritid AS på Finnsnes 106.990 kroner. Motorene ble stjålet fra båter som sto på land ved bobilcampen på Finnlandsneset i Dyrøy i midten av desember i fjor.

Ingen mistenkte

Politiet har tidligere sagt at de har spor av kjøretøyet som ble brukt og spor etter personer. Leder for etterforskningsseksjonen på Finnsnes, Bjørn Pedersen forteller at saken fortsatt etterforskes og at politiet ønsker opplysninger fra publikum.