– Det blir gøy å kunne servere folk ordentlig god lokal mat

Onsdag åpnet det en ny kafé i Kunnskapsparken på Finnsnes. Eierne sier at konseptet de går for er lokalinspirert, og at de kan love høy kvalitet på maten de skal servere.

NYSATSING: Søskenbarna Steffen Nordahl (t.v.) og Stian Sagerup Nordahl (t.h.) kan garantere nye og god smaker fra den nyoppstartede kaféen de skal drive. Menyen er det assisterende kjøkkensjef på Centropa i Oslo, Kenneth Pettersen (i midten) som har laget.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Navnet på det nye spisestedet er «Valen kafé og kaffebar». Thor Meland, daglig leder i Senjen Holding, forteller om oppstarten av kafébaren.

– Det var litt frem og tilbake med de tidligere driverne av kaféen her, men nå har vi igjennom Kunnskapsparken Senja tatt grep og opprettet selskapet Valen kafé og kaffebar AS. Kunnskapsparken og omgivelsene rundt her trenger at man har et tilbud som dette, og vi ser virkelig potensialet for å drive her. Egentlig driver jo vi i Senjen Holding med eiendom, så de som skal drive kaféen her, Steffen og Stian, skal få en opsjon på mulig å ta over selskapet etter hvert, forklarer han.