Mack-direktøren om skjenkestoppen: – Vi må sannsynligvis permittere flere ansatte

Den nasjonale skjenkestoppen fører til at ølbryggeriene og kebabsjappene mister sitt livsgrunnlag, og at ansatte blir permitterte.

FLERE PERMITTERINGER: Direktør Roger Karlsen i Mack bryggeri melder at de mest sannsynlig må permittere flere ansatte som følge av at regjeringen har innført nasjonal skjenkestopp.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Tre dager inn i 2021, kunne statsminister Erna Solberg meddele at det blir en to ukers nasjonal skjenkestopp. Det går hardt utover en allerede sønderknust utelivsbransje, men også ølbryggeriene og kebabsjappene blir påvirket av innstrammingene.

– Vi har et en-til-en-forhold med utelivsbransjen og hvordan de har det. Selger ikke de øl, får ikke vi omsetning, sier Mack-direktør Roger Karlsen.