Byggeieren KMC Senja AS må rydde opp etter at Hugaas entreprenør meldte oppbud

– Vi jobber for å bli ferdig i tide

Etter at Hugaas Entreprenør midt i desember meldte oppbud må det finnes en ny løsning for sluttføringa av den nye kassefabrikken på Klubben der BEWiSynbra skal inn som leietaker.

skal få bygget ferdig i tide: Industrieiendomsaktøren KMC Senja AS er eier av utleiebygget som BEWiSynbra skal ta i bruk i juli til produksjon av fiskekasser av isopor. På bildet som ble tatt i høst ser vi byggeleder Romannn Kruk fra Hugaas Entreprenør.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Dermed må industrieiendomsselskapet KMC Senja as som er eier av bygget finne en løsning på hvordan man skal klare å få bygget ferdig til den planlagte oppstarten i månedsskiftet juli-august. Isoporkassene som BEWiSynbra skal levere til Salmar ligger bare et steinkast unna Salmars hovedbygg.

Strategien ikke fastsatt

Det var altså Hugaas Entreprenør som fikk hovedentreprisen for oppføringa av hovedbygget som BEWiSynbra etter planen skulle flytte inn i. Ved inngangen til 2021 har KMC Senja AS som er eier av bygget ikke fastsatt strageien for sluttføringa av bygget.