Slutt for «Huset mot Havet AS»:

Konkurs etter tap av leieinntekter

Selskapet «Huset mot Havet» har kasta kortene og meldt oppbud. Bare i 2019 gikk de på et tap på over tre millioner kroner.

Har meldt oppbud: Selskapet «Huset mot Havet AS» har meldt oppbud. Den første skiftesamlinga blir holdt 09. februar.   Foto: Morten Dokka

nyheter

«Huset mot Havet» er et forretningsbygg på omkring 3.500 kvadratmeter i sentrum av Sjøvegan. Største årsaken til oppbudet er manglende leieinntekter i næringsbygget. For litt over ett år siden skrev Folkebladet at selskapet mistet 80 prosent av leieinntektene i løpet av få måneder.

Uten leietakere

Flere leietakere var da ute av lokalene, det kan nevnes NAV, Barnevernstjenesten, Studiesenteret.no, Kontorhotellet eller stedsuavhengige arbeidsplasser, Salangen boligstiftelse og Astafjord Utvikling. I tillegg står restauranten «NYT» uten leietakere.