Nå utvider Britt Harland Feel Good Store med herreavdeling

Følger magefølelsen og satser på herrer

Britt Harland hadde ingen planer om å satse på herreklær i Feel Good Store. Men plutselig møtte hun rette mannen for jobben, og nå blir det herreavdeling i butikken.

ÅPNER HERREAVDELING: Feel Good Store ble etablert i 2013, og har til nå utelukkende konsentrert seg om dameklær. Men til høsten tar innehaver Britt Harland hull i veggen til venstre bak, og lager passasje til det som skal bli en ny herreavdeling i tilstøtende lokaler.   Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

– Av og til skjer det ting hvor man bare må stole på magefølelsen og gripe sjansen. I dette tilfellet kom jeg tilfeldigvis i prat med en person i høst, og jeg tenkte; dette er rette mannen som butikksjef for en herreavdeling, sier Britt Harland.

Hun vil ennå ikke røpe hvem vedkommende er — og som til hennes lykke takket ja til jobben, annet enn at han i dag jobber i en annen butikk i en annen bransje på Finnsnes. Han har bakgrunn fra salg av herreklær tidligere.