Investerer 150 millioner i to nye servicekatamaraner

Åpner for å satse på internasjonale oppdrag

Daglig leder Keneth Larsen i Finnsnes Dykk & Anleggservice satser hardt på maritime serviceoppdrag, både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet hans har i løpet av kort tid bestilt to servicekatamaraner til om lag 150 millioner kroner.

BESTILT: Finnsnes Dykk- & Anleggservice har bestilt to servicekatamaraner av typen som er avbildet her.  Foto: Privat

nyheter

Den første servicekatamaranen ble bestilt i mai i år og skal leveres i mai neste år. I tillegg har Keneth Larsen bestilt nok en servicekatamaran fra Salthammer båtbyggeri, en kontrakt som nylig er underskrevet og der den andre katamaranen skal leveres i februar 2022.

Keneth Larsen forteller til Folkebladet at dette er fartøyer som skal brukes primært til serviceoppdrag overfor oppdrettsnæringen.