Smittevern på Amfi: – Jobben min har forandret seg mye

Etter at korona-smitten kom til Norge i mars, har Amfi Finnsnes gjort flere tiltak for å holde smittevernet på senteret oppe. Nå har de i tillegg investert i en ny maskin som skal gjøre det enda tryggere å ferdes i gangene deres.

NY HVERDAG: Senterleder på Amfi Finnsnes, Stig Bergheim, forteller at de hver morgen før dørene åpner bruker noen timer på å sørge for at det skal være mest mulig trygt å komme inn på senteret deres i forhold til koronasituasjonen.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Mange har fått med seg tiltakene som er blitt gjort på Amfi-senteret på Finnsnes med tanke på korona-situasjonen. Man går inn dørene og får muligheten til å sprite seg på henda, før man etter hvert blir møtt av merking på bakken som minner en på å overholde én-meteren. Man hilser på vekteren som passer på at det holdes en jevn flyt i trafikken, at sprit-dispenserene ikke går tomme, og at bord og stoler ikke flyttes på.

Dette er tiltak som er synlige for folk, men hva er det som gjøres utenfor åpningstidene? Senterleder for Amfi Finnsnes, Stig Bergheim, inviterte Folkebladet torsdags morgen for å svare på nettopp det.