Ingen tips om båtmotortyveriene

Politiet har ikke fått inn tips om tyveriet av flere båtmotorer ved Finnlandsneset i Dyrøy.

ØNSKER TIPS: Bjørn Pedersen har fortsatt et sterkt ønske om tips om tyveriene i Dyrøy.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Politiet er fortsatt ute etter tips fra publikum i saken.


– Nei, tips har vi ikke fått inn i saken. Dette har skjedd ved bobilcampen, fra båter som har stått på land. Vi har funnet spor av ett kjøretøy som har vært involvert og vi har spor etter personer. Og vi mener det har vært minimum to personer involvert. Men det er en viss usikkerhet om dette har skjedd natt til onsdag eller natt til torsdag. Vi er fremdeles sterkt interessert i tips i saken om mistenkelige biler eller kjøretøy i dette området, sier leder for etterforskningsseksjonen på Finnsnes, Bjørn Pedersen.

Pedersen forteller at det tidligere har skjedd lignende tyverier både i Nordland og på Senja uten at de så langt kan knyttes til denne saken.