VOX-prosjektet fortsetter — har skapt 25 nye arbeidsplasser

Leder Stig Stokkland i VOX Dyrøy er meget god fornøyd med at prosjektet VOX Dyrøy over tre år har etablert minst 25 nye arbeidsplasser i kommunen.

FORTSETTER I TRE NYE ÅR: Daglig leder Stig Stokkland i VOX Dyrøy er meget godt fornøyd med det næringsprosjektet kan vise til etter tre år. Nå har Troms og Finnmark Fylkeskommune og Dyrøy kommune gitt grønt lys for at prosjektet skal videreføres i tre nye år.  Foto: Privat

nyheter

Stokkland forteller at omstillingsprogrammet VOX Dyrøy er i god driv, og at det etter tre år har gitt gode resultater og effekter for næringslivet i Dyrøy.

– Ved utgangen av tredje omstillingsår har programmet bidratt til finansiering av rundt 90 tiltak og prosjekter i de fire innsatsområdene. Av dette er rundt 75 prosent gitt til prosjekter og kompetansetiltak i bedrifter.