Etterlyser savnet mann på Sjøvegan

SAVNET: Nils Johan Ottesen ble sist sett på Sjøvegan 7. desember. Bildet i saken er fra 2013. I dag har han skjegg, og kort hår som er gulfarget på toppen.  Foto: Privat / Politiet

nyheter

Politiet i Troms etterlyser Nils Johan Ottesen. Han er sist sett mandag 7. desember på Sjøvegan.

– Vi ønsker å komme i kontakt med personer som har sett han, eller vært i kontakt med han etter denne dato, opplyser politiet.

Bildet i saken er fra 2013. I dag har han skjegg, og kort hår som er gulfarget på toppen.

Etterlysningen sendes ut etter samråd med familien.

Seksjonsleder i seksjon for etterforskning, Kathrine Grimnes, fortalte dette til Folkebladet.

– Mannen bodde for seg selv i en leilighet i sentrum av Sjøvegan. Han har ikke bodd der så lenge — bare noen uker — og det er usikkert hvor godt kjent han var for sine nærmeste naboer. Han er ifra Salangen, men har altså flyttet internt i kommunen.

Hun sier at mannen ble formelt savnet mandag, men at pårørende har vært i kontakt med politiet siden sist fredag. Etter å ha gjort flere undersøkelser, vet de fortsatt ikke hvor mannen befinner seg.

– Vi har gjort mange undersøkelser i løpet av dagen, men det er veldig begrenset med spor etter han. Det er en hytte vi skal undersøke i kveld, men utenom det har det ikke kommet inn så mange konkrete tips. Vi har fått opplyst fra nære om personer han kan tenkes å ta kontakt med, men heller ikke her har vi fått napp. Vi har sjekket alle aktuelle adresser i tilknytning familien, venner og bekjente som vi har fått opplyst, men akkurat nå er vi litt rådville i forhold til hvor vi skal lete, innrømmer hun.