Fornøyde brannkonstabler på plass i den nye brannstasjonen

– Kjempegode arbeidsforhold her

Tidligere var det så vidt plass for brannbilene i den gamle brannstasjon. Nå er brannkonstablene svært fornøyde med arbeidsforholdene de har fått.

PÅ PLASS: Fra venstre ser vi underbrannmester Odd-Magne Olsen sammen med brannkonstablene Jeff Thomson, Jørn Kastnes og Simon Hoff.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det er den gamle lagerhallen i Finnlandmoan Industripark som nå er ombygd til blant annet en ny brannstasjon på 360 kvadratmeter. Mens det i den gamle brannstasjonen like ved såvidt var plass til to brannbiler, rommer den nye stasjonen vaske- og vognhall, garderober, toaletter og dusj, møterom og trimrom, samt kontor hvor underbrannmester Odd-Magne Olsen har arbeidssted for sin funksjon som feier i Dyrøy kommune. Møterom og kontor er plassert i 2. etasje.

FORAN DEN NYE BRANNSTASJONEN: Underbrannmester Odd-Magne Olsen foran den nye stasjonen som er tatt i bruk i løpet av den siste uken.  Foto: Stein Wilhelmsen

– Vi er svært fornøyde

Arbeidet med den nye brannstasjonen startet høsten 2019, og etter en arbeidsstopp i byggeperioden som følge av en konkurs er den nye brannstasjonen endelig ferdig. Den siste uken har brannkonstablene i Dyrøy alle vært innom og sett seg om i det som i perioder skal bli deres arbeidsplass i framtida.