Topp 30 under 30:

Denne 27 åringen tjente mest i fjor

Han deler alder med Norges rikeste mann og begge jobber i fiskeindustrien, men der stopper kanskje likhetene. Ifølge listene er det Albert Skoglund Ronessen fra Bjorelvnes som er den som tjente mest penger av alle under 30 år i Midt-Troms i fjor.

TOPP: Albert Skoglund Ronessen fra Bjorelvnes var personen under 30 år som tjente mest i Midt-Troms i fjor.  Foto: Privat

nyheter

Tidligere denne tirsdagen ble det kjent at Norges rikeste mann er 27 år gamle Salmar-arvingen Gustav Magnar Witzøe som tjente 182,9 millioner i fjor. I Midt-Troms er det 27 år gamle Albert Skoglund Ronessen som tjente mest blant de som er under 30.

Når Folkebladet slår på tråden til Ronessen er han på jobb ute på havet. 27 åringen jobber som maskinist hos Nergård, noe han har gjort siden han utdannet seg for fire år siden.