Engasjerte barneskoleelever stilte ordføreren spørsmål om nyskolen:

– Prisverdige elev-innspill

Tirsdag dro Senja-ordføreren på besøk til Finnsnes Barneskole for å gi elevene på skolen muligheten til å stille spørsmål om nyskolen som planlegges bygget. Der ble han møtt med mange håpefulle idéer.

SPØRSMÅLSRUNDE: Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen holdt tirsdag en redegjøring for elevene på Finnsnes barneskole og svarte på spørsmålene de hadde om hvordan nyskolen kommer til å bli.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

– Hvor mange etasjer skal den nye barneskolen ha? Kan vi få en ny ballbinge? Får vi flere klasse- og grupperom? Hvordan blir trafikkavviklingen? Er det 100 prosent sikkert at vi får en ny skole? Får elevrådet være med å bestemme hvordan skolen skal se ut?

Elevene på Finnsnes barneskole hadde mange spørsmål og ønsker om hvordan den nye barneskolen på Finnsnes skulle se ut. Engasjementet gledet ordfører i Senja kommune, Tom-Rune Eliseussen, som hadde tatt turen til barneskolen for å svare på spørsmålene elevene hadde om den nye skolen.