Konseptet med julevogner lider under koronapandemien

Også i år setter Kafé Pluss ut julevogner rundt omkring på dagligvarebutikker i området for å samle inn matvarer til de som trenger det mest. Men koronapandemien truer tilbudet.

DELER UT JULEGAVER OGSÅ I ÅR: Reidar Strømme (t.v.) og Nina Rolfsmann forteller at man i år også kan komme til Kafé Pluss for å hente gaver og mat til jul. Her sammen med kokk på kaféen, Antonipillai Johansen Collin.   Foto: Carina Hansen

nyheter

I 2016 kom idéen om å sette ut julevogner på ulike dagligvarebutikker i området der folk kunne legge fra seg varer til et godt formål. Varene blir plukket opp av Kafé Pluss, som deretter pakker de ned i esker og gir ut til trengende. I tillegg får de inn julegaver som de deler ut til folk som ber om det.

Men på grunn av koronasituasjonen er man i år litt usikker for hvor mange varer som faktisk kommer til å komme inn.