Nye eiere av Bilsenteret Finnsnes:

– Vi skal ikke finne opp kruttet på nytt

Raymond Harland og Willy Olsen startet Bilsenteret Finnsnes i 1997. De har bygget seg opp til å bli en av de største bruktbilforhandlerne i området, men lar nå den yngre garde ta over.

NYE EIERE: Ole Johannessen og Jørn-Inge Enevoldsen har kjøpt aksjene til Bilsenteret Finnsnes som Willy Olsen og Raymond Harland eide. De nye eierne tar over Bilsenteret Finnsnes fra og med 1. januar 2021. Bak f.v. Olsen og Johannessen. Fremst f.v. Harland og Enevoldsen.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Daglig leder på Bilsenteret Finnsnes, Raymond Harland, forteller om det han mener har vært en fantastisk reise.

– Jeg og Willy startet opp Bilsenteret Finnsnes 25. mai 1997 på Valen på Finnsnes. Der holdt vi på i to år, før vi bygde dette bygget og flyttet hit i februar 1999. Fram til i dag har vi stort sett hatt en økning i omsetning hele veien, fra 20 millioner i starten, til nå i underkant av 100 millioner. Antall ansatte har i tillegg økt fra tre personer i starten, til tretten nå, så det har skjedd en utvikling, forklarer Harland.