Forventer rekordhandel på nett — frykter papp-berg

Det er forventet en rekordhandel på nett i forbindelse med Black Friday og jul. Senja avfall minner innbyggere på å sortere, eller ennå bedre; tenker gjenbruk.

MILJØ: Tor-Helge Sørensen, administrerende direktør hos Senja avfall, håper alle tar et slag for miljøet denne jula og enten gjenbruker eller sorterer plast og papp i førjulstia.   Foto: Birger Caspersen

Husk at julepapiret skal i restavfallet.– Husk at julepapiret skal i restavfallet.

Tor-Helge Sørensen, adm. dir. Senja avfall
nyheter

På grunn av koronarestriksjoner har både handelsstanden og post- og pakkeselskapene spådd at flere kommer til å gjennomføre både julehandel og Black week-handel over nett. Dermed ligger det an til å bli mer papp, papir og plast-avfall i norske hjem. Tor-Helge Sørensen, administrerende direktør i Senja avfall håper flere tenker gjenbruk og sortering også i førjulstia.

– Hvis du kjøper noe som kommer i papp, papir eller plast, så hvorfor ikke tenke gjenbruk, det er det beste du kan gjøre med tanke på miljøet. Hvis du skal sende julegaver, eller pakke inn en gave, ta vare på eska du har og bruk den på nytt, sier Sørensen til Folkebladet.