Investerer millioner i skoler på tross av elendig økonomi:

– Selv om kommuneøkonomien er stram er vi nødt til å ta oss råd

Onsdag ble Folkebladet presentert for nyheten om at Senja kommune ønsker å framskynde realiseringen av Finnsnes barneskole og Gryllefjord skole. Ifølge planene står Gryllefjord skole først for tur.

STORINVESTERING: Elin Byberg, leder i oppvekst og kultur, og Tom-Rune Eliseussen, Senja-ordfører, la onsdag frem nyheten om at de har lagt bygging av skole på Finnsnes og i Gryllefjord inn i budsjettet som skal til behandling i desember. Foto: Lars Olav Rege 

nyheter

Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen (Sp) var den første til å meddele nyheten.

– Dette er nok en nyhet mange har ventet på. Alle vet hvilken dårlig forfatning begge skolene er i, og nå har vi i posisjonen bestemt oss for å framskynde realiseringen av disse. Vi har gjennom budsjettet vi legger fram til behandling skaffet oss det handlingsrommet som må til for å kunne sette i gang prosjekteringa, opplyser han.