I god rute med flerbrukshallen på Olsborg

Hall skal stå ferdig i april

Storegga Entreprenør er i godt rute med bygginga av en nye flerbrukshallen på Olsborg. Prosjektleder Tor Arne Fagerheim sier at man regner med at arbeidet med hallen skal være ferdig innen utgangen av april.

Ferdig i april: Prosjektleder Tor Arne Fagerheim er godt fornøyd med framdrifta i arbeidet med den nye flerbrukshallen.Begge   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Når hallen står ferdig på vårparten vil man ha en hall på til sammen 1.700 kvadratmeter. Det betyr at man blant annet får plass til en håndballbane i fullformat, garderober, flere lagre, tekniske rom, og en liten avdeling med eget kjøkken og en kafédel. Fagerheim forteller at banedekket vil bli oppmerket til de vanligste idrettene som blant annet håndball og volleyball. I selve hallen blir det lagt på et sportsdekke, og det vil også bli bygd noen tribuner i hallen. Målselv kommune operere med en kostnad på rundt 50 millioner for prosjektet, og i det er et også tatt med utgifter til riving av det gamle skolebygget som sto på denne tomta.

Er kommet halvveis med hallen

Prosjektleder Fagerheim sa torsdag til Folkebladet at man nå er kommet rundt halvveis i arbeidet med flerbrukshallen.