Forbauset over Lunengs helikopter-skepsis

– Lite offensivt

Nils Foshaug (AP) er forbauset over den skepsisen Målselvordfører Bengt Magne Luneng utviser i forbindelse med at Stortingspartiene på fredag ble enige om en dedikert helikopterstøtte til Bardufoss i den nye langtidsplanen for Forsvaret.

FORBAUSET: – Som ordfører i Målselv mener jeg Bengt Magne Luneng burde juble over dette forliket, men det har altså ikke skjedd, sier Nils Ole Foshaug.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

I den nye forsvarsplanen ble det nemlig fredag flertall på Stortinget for at man skal ha helikopterstøtte på Bardufoss innen fire år.

– Det som skjedde da langtidsplanen ble behandlet på fredag som var veldig tydelig på at Hæren skal få dedikert helikopterstøtte på Bardufoss, og at man da skal ha en helikopterskvadron på Rygge samt en på Bardufoss. Som ordfører i Målselv mener jeg Bengt Magne Luneng burde juble over dette forliket, men det har altså ikke skjedd, sier Foshaug som i tillegg til å være medlem i kommunestyret i Målselv også er leder i Troms Arbeiderparti.