Spesialenheten åpner etterforskning av Finnsnes lensmannskontor etter knivhendelse

Dette bekrefter Halvor Hjelm-Hansen, leder for etterforskningsenheten Midt-Troms og Nord-Norge til Folkebladet.

HENDELSE: Det var utenfor bensinstasjonen Esso i Finnsnes sentrum at hendelsen fant sted, natt til 14. juni i år. Nå skal politiets håndtering av den ene i hendelsen etterforskes. Bildet er for ordens skyld tatt fredag 21. novmeber.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Hendelsen som førte til anmeldelse av politiet, fant sted utenfor Esso natt til 14 juni i år. Folkebladet har tidligere fortalt om mannen i 20-årene som mener blant annet at politiet slo han så nesa knakk og at familien deretter valgte å anmelde politiet for kroppskrenkelse. Spesialenheten for politisaker har nå startet arbeidet med å etterforske saken.

– Vi har besluttet å etterforske denne hendelsen og holder på med saken. Dette er jo litt i kjæreneområdet til spesialenheten, hvor vi ser på politiets bruk av makt. Dette er en type anmeldelse vi ser som kommer inn i forbindelse med ordensforstyrrelser, sier Halvor Hjelm-Hansen, leder for etterforskningsenheten.