Bardu kommune leter etter ny kommunedirektør

Etter å ha vedtatt ny kommunedirektør i juli, takket Frode Bruvoll nei til stillingen i september. Nå søker kommunen på ny etter kommunedirektør.

NY: Bardu kommune søker ny kommunedirektør.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Det er Rita Bjørn som siden i høst har vært konstituert rådmann i Bardu kommune. Egentlig var planen at Salangsværing og næringssjef i kommunen, Frode Bruvoll skulle ta over, men slik ble det ikke.

Dermed må kommunen på ny søke etter kommunedirektør.

– Personlig håper jeg på ei rask avklaring, men det viktigste er uansett at vi nå får en god og grundig prosess. Og ikke minst: At vi bruker den tida det tar å få på plass riktig mann eller kvinne, sier den konstituerte kommunedirektøren til lokalavisen Nye Troms.

Denne gangen har kommunen fått ekstern bistand for å søke etter kommunedirektør. Sist var hadde de ekstern bistand inne til å foreta både personlighetstest og intervju.

Ordfører Toralf Heimdal har stor tro på at kommunenlykkes i å finne en god erstatter for Håvard Gangsås som i høst ble takket av som rådmann.

– Målselv, Salangen og andre kommuner har greid det, så jeg tror vi skal greie det i Bardu også, sa Heimdal til lokalavisen i september.