Det blir ingen Julenatt-konsert i Finnsnes kirke

Den lenge etterlengtede julekonserten i Finnsnes kirke med Jørn Hoel og Wenche Myhre avlyses. Det bekrefter en sørgmodig Jørn Hoel.
nyheter

(iTromsø): De to skikkelsene i moderne, norsk musikk- og kulturhistorie, Jørn Hoel og Wenche Myhre, skulle sammen med Emil Solli-Tangen holde to julekonserter på Finnsnes den 23. november. Etter de siste bestemmelsene, om at de måtte redusere publikummere fra 200 til 50 personer, kommer nå Hoel med det triste budskapet om at turneen er avlyst. Konserten skulle spilles i Hoels hjemby Tromsø den 21. og 22. november.

– Vi avlyser konsertene. Det er jævlig kjipt. Vi hadde funnet formen, samarbeidet og den deilige humoren. Det skulle bli en hjerteklump av en konsert, og nå blir det bare avlyst. Etter vi har øvd morgen og kveld. Det er utrolig trist. Det er ikke offisielt ennå, men jeg føler et ansvar for å si ifra til folk i Tromsø. Folk har fortalt at de har kjøpt flybilletter, og planlegger å komme nordover for å få med seg konserten. Det er bare jævlig trist.