Utsetter mørketidsvandringen opp til Varden

Årsaken er ikke overraskende smittesituasjonen.

UTSATT: Årets mørketidsvandring er utsatt grunnet covid-19.  Foto: Privat

nyheter

Opprinnelig skulle årets mørketidsvandring opp til Varden på Finnsnes arrangeres kommende søndag. Men nå er den altså utsatt grunnet dagens smittesituasjon.

– På grunn av de siste regionale utviklingene i forhold til covid-19, og de resterende strenge restriksjonene, har vi bestemt å utsette mørketidsvandringen. Vi vil veldig gjerne holde arrangementet, men vi gjør det når tiden er riktig. I mellomtiden inviterer vi alle å bruke løypa fra Sandviklia Alpinsenter som er merket med reflekser hele veien opp og hele veien ned på en alternativ løype. Vi håper å kunne gi dere opplevelsen dere fortjener snart, skriver Frisklivssentralen i Senja kommune på facebook.