Ulykka skjedde i forbindelse med forbikjøring

To personer ble sendt med helikopter etter en bilkollisjon ved Geitvatnet på Nord-Senja fredag kveld, mens en tredje person skal være sjekket ut av helsepersonellet på stedet. 

TIL SYKEHUS: To personer ble sendt med helikopter til sykehus etter ulykka.  Foto: Tipser

nyheter

Operasjonsleder Rune Nilsen ved politiets operasjonssentral i Tromsø forteller at politiet fikk melding om kollisjonen klokken 16.33. Kollisjonen skal ha skjedd på eidet midtveis mellom Stønnesbotn og Lysnes — avstanden mellom disse to stedene er 3,6 kilometer.

– Vi har sendt ut patrulje til kollisjons-stedet, og det vi kan si nå er at kollisjonen skjedde da den ene bilen kolliderte med en møtende bil under forbikjøring. Politiets patrulje var på plass ved kollisjons-stedet i 19-tiden fredag kveld. De to bilene som var innblandet i kollisjonen var en varebil og en personbil, sa Nilsen fredag kveld.