Jobbet med børsnotering i åtte måneder — ble avlyst

Konsernsjef Tommy Torvanger i Nergård jobbet med børsnotering i åtte måneder og er overrasket over at ingen utenfra avslørte planene.

AVLYST: Konsernsjef Tommy Torvanger i Nergård jobbet i åtte måneder for å børsnotere selskapet.   Foto: Ronald Johansen/iTromsø

nyheter

- Akkurat nå er jeg litt skuffet over at det ikke ble noe av børsnoteringen. Det hadde vært artig å prøvd det. Men jeg er ikke skuffet så lenge av gangen. Jeg gleder meg til å ha fullt fokus på normal drift.

Det er dagen derpå for konsernsjef Tommy Torvanger i Nergård, Norges nest største fiskerikonsern. Torsdag ettermiddag klokken fem bestemte eierne å avlyse den planlagte børsnoteringen av morselskapet Norsk Sjømat. Fredag morgen tikket det ut melding fra Oslo Børs om at dagens marked er for usikkert til å legge ut selskapet på Oslo Børs.